Σου σχεδιάζω 10 Custom Canva Templates

65,00

10 Custom Design Templates για Posts + Προσαρμογές για Stories και Reels Covers
Τα custom templates είναι έτοιμα σχέδια που προσαρμόζονται στις ανάγκες της επιχείρησής σου. Σχεδιάζονται ειδικά για εσένα, με βάση τα δικά σου χρώματα, γραμματοσειρές, και το ύφος που θέλεις να εκπέμπεις. Έτσι, μπορείς εύκολα να προσθέσεις το περιεχόμενό σου και να δημιουργήσεις γρήγορα επαγγελματικές αναρτήσεις χωρίς να χρειάζεται να ξεκινάς από το μηδέν κάθε φορά.

Εξοικονόμησε Χρόνο και Προβάλε Μια Ενιαία Ταυτότητα:
Με τα custom templates, θα έχεις έτοιμες λύσεις που δίνουν στο προφίλ σου συνεπή και αναγνωρίσιμη εικόνα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο από το σχεδιασμό.

Δώρο: 1 Zoom Call (30 λεπτά):
Μια δωρεάν συνεδρία για να αναλύσουμε τον λογαριασμό σου και να συζητήσουμε πώς το περιεχόμενό σου μπορεί να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο μέσα από το kit.

Kερδίζεις χρόνο, ενισχύεις την εικόνα σου και δημιουργείς μια αναγνωρίσιμη και επαγγελματική παρουσία στα social media.

Με την αγορά σου θα σου στείλω μήνυμα για να κανονήσουμε μια 20λεπτη κλήση για να γνωριστούμε και να σου πω πως σκέφτομαι την εικόνα σου. μετά θα υπολογίσεις 5 ημέρες για να σχεδιαστεί και να στην στείλω 🙂

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

 

Γιατί το χρειάζεσαι:

  1. Για να εξοικονομήσεις χρόνο: Ξόδευε λιγότερο χρόνο στο σχεδιασμό και περισσότερη ώρα στο να επικοινωνείς με το κοινό σου. Τα custom templates σου επιτρέπουν να δημιουργείς εντυπωσιακές αναρτήσεις μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς να χρειάζεται να ξεκινάς από το μηδέν κάθε φορά.
  2. Για να έχεις ενιαία εικόνα: Μια συνεπής και ενιαία ταυτότητα σε όλα τα posts σου κάνει το brand σου πιο αναγνωρίσιμο. Με τα custom templates, όλα τα σχέδια θα έχουν κοινή αισθητική, χρώματα, και ύφος που ταιριάζουν στην επιχείρησή σου, ενισχύοντας την επαγγελματική σου εικόνα.
  3. Για να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό: Όταν το προφίλ σου δείχνει ομοιόμορφο και καλοσχεδιασμένο, κερδίζεις την προσοχή των πελατών. Τα custom templates διασφαλίζουν ότι η επιχείρησή σου ξεχωρίζει με δημιουργικά και καλοσχεδιασμένα visuals.
  4. Για να ενισχύσεις το μήνυμά σου: Όταν το design και το περιεχόμενο είναι σε αρμονία, το μήνυμα που θέλεις να περάσεις είναι πιο ξεκάθαρο και αποτελεσματικό. Με τα templates του Instagram Brand Kit, μπορείς να επικοινωνείς σταθερά το μήνυμά σου χωρίς να χάνεις την προσωπική σου πινελιά.
  5. Για να δείξεις επαγγελματισμό: Ένα προφίλ με επαγγελματικά σχεδιασμένα posts κερδίζει την εμπιστοσύνη του κοινού και δημιουργεί την εντύπωση μιας οργανωμένης και σοβαρής επιχείρησης. Τα templates βοηθούν να διατηρήσεις αυτή την εικόνα, δίνοντάς σου τα εργαλεία για να αναπτύξεις την παρουσία σου στα social media.
Κατηγορία: