O Terador εμφανίζεται στο μαγαζί μόνο τον Οκτώβριο και φτιάχνει τα πιο τρομαχτικά και αηδιαστικά burgers. Χρησιμοποιεί τερατοburger με κομματάκια από τέρας, ζουμερά μάτια, μαλλιά μάγισσας, ξεραμένο αίμα και πολλά ειδικά υλικά που έχει στην κουζίνα του … Αυτή την φορά ήθελε μικρούς σεφ και έτσι μια μέρα συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί και έφτιαξαν τις πιο αηδιαστικές συνταγές! Όλα αυτά βέβαια τα κολλήσαμε με μύξα από συναχομένο δράκο!

Σχεδίασα την επικοινωνία του event στα social και έφτιαξα έναν διαγωνισμό για 10 μαμάδες που τα παιδάκια τους θα πάρουν μέρος σε αυτό. Τότε είχα φτιάξει ένα άλλο website (θα το αναλύσω σε άλλη ιστορία τα πόσα website έχω φτιάξει χαχαχαχαχα) οπότε θα δεις συχνά στα post το www.craftroomshop.gr (δεν υπάρχει πια μην μπεις στον κόπο να το ψάξεις :P)

Λοιπόν ξεκίνησα τον διαγωνισμό και με μεγάλη χαρά είδα πάρα πολλές συμμετόχες και όλο αυτό με έκανε πάρα πάρα πολύ χαρούμενη.

Όπως έστειλα ένα email στο Kitchen Lab έτσι έστειλα άλλα 2 εμαιλς. Ένα στην αγαπημένη Λευκή από το Happy Teapot (www.happyteapot.gr) ήθελα να συνεργαστούμε για την διακόσμιση γιατί για εμένα δεν ήταν ένα απλό τραπέζι χειροτεχνίας, ήθελά να μπουν στο πνεύμα του Halloween τα παιδάκια και αυτό το πέτυχα με την βοοήθεια της Λευκής στο 100%.

Το επόμενο email το έστειλα στα Max Stores, ήθελα να υπάρχουν όσο πιο πολλά υλικά μπορούσα για να υπάρχουν πολλές επιλογές στις κατασκευές.
Να σου πω τι παθαίνω με αυτά τα τραπέζια χειροτεχνίας… θα σου το πω μ’ ένα παράδειγμα. Πως όταν κάνεις τραπέζι σε φίλους και λες, να κάνω κάτι για κυρίως πιάτο να κάνω και αυτό και το άλλο γιατι μπορεί να μην τρωνε πχ κοτόπουλο ας κάνω και λίγο κρέας και μια πίττα και 2 σαλάτες . και πάει κάπως έτσι με αποτέλεσμα να φτιάχνεις και άπειρα στο τέλος… έτσι και σε αυτά τα τραπέζια μου.. να πάρω μαρκαδόρους μεγάλους με γκλιτερ και αν θέλουν να βάλουν κάτι τρισδιάστατο να πάρω και πλαστελίνες και χαρτιά και έτσι πάει κάπως και εδώ… το φοβερό ήταν όταν δέχτεικε το Max Stores να συνεργαστούμε.. και να πω κάπου εδώ για να ξέρεις .. δεν ήξερα κανέναν, έστειλα ένα μήνυμα στο instagram μου έδωσαν ένα email έστειλα.. και όλα έγιναν με πολύ καλή διάθεση και εμπιστοσύνη για το αποτέλεσμα.

Σε όλα τα τραπέζια χειροτεχνίας που δημιουργώ κάνω μεγάλη προετοιμασία, δεν βάζω απλά τα υλικά, έτσι και σε αυτό εδώ

 Έκοψα το κίτρινο χαρτί “οντουλέ” νομίζω λέγεται, σε τριγωνάκια και με τον διακορευτή έκανα κυκλάκια για να μοιάζει με τυρί. Ζελατίνες σε χρώμα κόκκινο θα ήταν σαν, ντομάτα, αίμα, κέτσαπ? ότι θα ήθελαν. Το πράσινο που θα δεις είναι ένα υλικό που το πήρα από το σουπερ μάρκετ, είναι για τα συρτάρια του ψυγείου που βάζεις κάτω από τα φρούτα και τα λαχανικά, νομίζω είναι και κατά της υγρασίας.

Γενικά έχει πολύ κόψιμο χαρτιου χαχαχαχ όπου βρεθώ, στο σπίτι στο αυτοκίνητο όταν περίμενα το παιδί από μια δραστηριότητα.. γενικά παντού έπερνα την σακουλίτσα μου με τα χαρτιά και το ψαλίδι. γενικά στα υλικά ήθελα να έχω κάποια που θα .έμοιαζαν με φαγώσιμο και κάποια να είχαν το θέμα halloween για να φτιαχτούν τα πιο τρομαχτικά burgers.

Τα  halloween confetti είναι δωράκι από το www.happyteapot.gr

Έφτασε η μέρα της εκδήλωσης και όλα ήταν όπως τα είχα φανταστεί. Οι μαμάδες έπιναν το καφεδάκι τους και εγώ ήμουν με τα παιδιά και φτιάχναμε ιστορίες. Θα μου πεις όλο αυτό που φτιάχνεις τι σχέση έχει με την δουλειά σου? Έχει κάποια σχέση για΄τι δημιουργώ από το 0 όλη την εμπειρία που θέλω, από την επικοινωνία στα social μέχρι και την τελική εκδήλωση. Το σημείο της χαρτοκοπτικής δεν είναι στην δουλειά μου αλλά είναι κάτι που μου αρέσει και πιο πολύ από όλα μου αρέσει να βλέπω τα αποτελέσματα που δημιουργούν τα παιδιά με τα ίδια υλικά πόσο διαφορετικές προσεγγίσεις φτιάχνουν. Ποτέ δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να φτιάξουν, πάντα έχω τα υλικά και τους δίνω κάποια κατεύθυνση, έτσι έχω και το αποτέλεσμα που θέλω να δώ 🙂 (Παρακάτω είμαι εγώ με κόκκινα μαλλιά)

Τα burgers

Τα άλλα πιάτα

Εκτυπώσιμα

Προετοιμασία του workshop